VIKTOR LENPER


 

Hej! 

Det är jag som är Viktor Lenper, designern, kreatören och silversmeden bakom mitt varumärke med samma namn. Jag jobbar främst med att designa och tillverka handgjorda smycken i 925 sterling silver, vilket jag gjort sen hösten 2013. Utöver smycken så designar jag även inredningsdetaljer med formen av Valdemarsviken, den fjord som leder från Valdemarsviks centrum där jag har min studio och ut till den vackra skärgården i Östersjön.

 

Ni hittar mig i min studio på Storgatan i centrala Valdemarsvik där jag också visar och säljer andra noga utvalda verk och produkter inom svenskt hantverk, konst och design. Jag arrangerar också konstutställningar med duktiga (och oftast lokala) konstnärer i mitt lilla galleri en trappa upp. Studion är öppen året runt och aktuella öppettider hittar man alltid på  hemsidan. 

 

Förutom i min studio så hittar ni även mina smycken och Valdemarsviken-produkterna på min hemsida där man kan beställa direkt i webshopen. Vill ni veta mer, få en inblick i mitt skapande, ta del av roliga nyheter och ta del av min vardag så ska ni spana in mina sociala medier! Ni hittar mig såklart på både Instagram och Facebook!

 

Tack för att du besöker min hemsida, jag hoppas du gillar det du ser och läser här!

 

/ Viktor Lenper

 

 

_______

 

Org.nr: 9401291670

Adress: Storgatan 6, 61530 Valdemarsvik